Entrevistes destacades

*En Celebració de la Setmana Mundial sense fum (del 25 al 31 de maig), parlem amb Meritxell Silvestre (infermera referent sobre el tabac a l’Àrea Bàsica de Salut de Cerdanya), Oriol Barceló (responsable de la Unitat de Medicina Esportiva de l’Hospital Transfronterer) i Gerard Cunill (Director del Museu de Llívia-Farmàcia Esteve), de l’impacte que té el tabac a les nostres vides.

Entrevista Setmana Mundial Sense Fum 2024 – Puigcerdà Actualitat | Podcast on Spotify

*Portem als nostres estudis a Sergi Cunill, bicampió d’Espanya de triatló. Per segon any consecutiu, el jove de LLivia ha estat vencedor de triatló de llarga distància, en la categoria GE 25-29 ( per a les edats compreses entre 25 i 29 anys).
Ha estat capaç de parar el crono en 10:21 hores per a una prova de 226 quilòmetres que comença amb natació (3,8 km), continua amb bicicleta (180 km) i finalitza amb la cursa de 42 km corrent.
Ens explica en què consisteix el triatló de llarga distància, quin entrenament segueix, com manté la seva disciplina o les seves experiències a la competició.

Entrevista a Sergi Cunill – Bicampió d’Espanya de Triatló – Puigcerdà Actualitat | Podcast on Spotify

*Ràdio Puigcerdà porta als seus estudis al Josep Antoni Hermida, ciclista de muntanya de Puigcerdà que ha estat quatre vegades campió del món i que ha obtingut la medalla de plata als JJOO d’Atenes 2004.

Avui, un any més, ens visita per parlar sobre la Marxa Cicloturista de les 3 Nacions, que enguany celebra la seva 44a edició batent un rècord de participació amb un total de 2102 inscrits.

El puigcerdanès ens descobrirà tot el que hi ha darrere de l’organització d’un dels esdeveniments esportius més importants de la nostra Vila, a més de la implicació a nivell social, energètic i mediambiental de la prova.

Entrevista a Josep Antoni Hermida – Puigcerdà Actualitat | Podcast on Spotify

*Ràdio Puigcerdà parla amb Dani Romero, director de la Pirineus Basket Cup i la Pirineus Cup de futbol. Ens parlarà sobre els dos torneigs que, durant els pròxims dos caps de setmana, ompliran la nostra Vila i la nostra comarca d’esportistes i d’amants del millor futbol i basquetbol formatiu vinguts d’arreu del territori espanyol i del món. Descobrirem tot el que hi ha darrere de dos dels esdeveniments esportius clau en el calendari esportiu de la nostra comarca. Més de 90 equips participen en el cas del torneig de basket, que celebra enguany la seva 4a edició, amb presència d’equips com el Joventut o el Baxi Manresa. El campeonat de futbol comptarà més de 200 equips en la seva 24a edició, amb equips com el Liverpool (que jugarà a Puigcerdà) o el River Plate.

Entrevista a Dani Romero – Director Pirineus Basket Cup 2024 – Puigcerdà Actualitat | Podcast on Spotify

La Ràdio més propera.